nesset-einarengdal

Aktuelt – et giftfritt Molde

Organisasjonen «GIFTFRITT MOLDE» har som formål å stoppe planene for etablering av deponi for farlig uorganisk avfall på Raudsand. I tillegg er det planer om ytterligere utvidelser av dagens drift, det såkalte deponi 2, som også må stanses. Organisasjonen vil samtidig ha fokus på opprydding etter tidligere drift.Båtaksjon i Tingvoll for å vise motstand mot giftdeponi på Raudsand

Båtaksjon i Tingvoll for å vise motstand mot giftdeponi på Raudsand

Torsdag 27. juni kommer klima- og miljøminister Ola Elvestuen til Nordmøre. Han skal være på Tingvoll fra ca. kl. 14:30 til kl. 15:30. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta ut båter og ligge på fjorden, vendt mot Prestegårdskaia, i god tid før kl. 14:30. De som ikke har båt kan møte opp på Prestegårdskaia ved kirka. Ha gjerne med plakater!

Dette er sjansen vår til virkelig å vise at det er stor motstand mot at et deponi for farlig avfall kan lokaliseres til Raudsand. Vi håper derfor at et stor antall båter vil ligge på på Tingvollvågen idet Elvestuen kommer.

Det er avtalt at han skal ha et kort stopp ved Prestegårdskaia. Der vil vi overrekke et skriv.

Om du ikke har båt eller kjenner noen som har, er du velkommen til å stille opp på Prestegårdskaia - med eller uten plakat.

Vi håper på stor oppslutning. Vis Elvestuen at vi er mange!

Milly-Bente Nørsett
ordfører
Tingvoll kommune

Kristin Sørheim
styreleder
organisasjonen "Jeg velger meg et giftfritt Nesset"

 

For praktiske opplysninger og koordinering, kontakt:

Styrkår Gagnat
Mobil: 993 36 668

 

Share