nesset-einarengdal

Aktuelt – et giftfritt Molde

Organisasjonen «GIFTFRITT MOLDE» har som formål å stoppe planene for etablering av deponi for farlig uorganisk avfall på Raudsand. I tillegg er det planer om ytterligere utvidelser av dagens drift, det såkalte deponi 2, som også må stanses. Organisasjonen vil samtidig ha fokus på opprydding etter tidligere drift.Møre og Romsdal FrP er mot deponi på Raudsand i Nesset!

Møre og Romsdal FrP er mot deponi på Raudsand i Nesset!

LESERINNLEGG
Svar til Else-May Botten (Ap).

Viser til sak i Romsdals Budstikke med Else-May Botten og deponisaken på Raudsand, der ho forsøker å tegne et bilde av at Sylvi Listhaug sine uttalelser i valgkampen om saken, ikke var en realitet.

Realiteten er at i valgkampen var Sylvi Listhaug Møre og Romsdal FrP sin førstekandidat og fremførte Møre og Romsdal FrP sitt syn i saken om deponi på Raudsand i Nesset.

Else-May Botten tok opp deponisaka i Stortingets spørretime:
– Regjeringen står ikke lenger for det Sylvi Listhaug (Frp) sa i valgkampen 

Møre og Romsdal FrP har behandla saken i sine organ å vedtatt et klart og tydeleg NEI til deponi på Raudsand i Nesset. Dette var også budskapet fra Sylvi Listhaug, som nå gjør henne innhabil i videre behandling av saken i Regjeringa.

Behandling av denne saken i Regjeringen ligger heller ikke i Sylvi Listhaug sitt departement, men i Miljøverndepartementet og Vidar Helgesen (H) som statsråd.

Vi synes det er merkeleg at Else May Botten frå Arbeiderpartiet, har en slik iver etter å sverte Møre og Romsdal FrP sitt standpunkt i deponisaka. FrP har vert klokkeklar motstander av dette deponiet. Botten burde heller ha sterkere fokus på å hjelpe til mot deponiplanane på Raudsand i Nesset, istedenfor til stadig forsøke å skåre billige politiske poeng.

Møre og Romsdal FrP vil fortsette å kjempe imot planene om deponi på Raudsand i Nesset.  Vi vil bruke de kanalene vi har inn mot egen regjeringen og mot stortinget.

Frank Sve 
Fylkesleiar Møre og Romsdal FrP

Kilde: rbnett.no / 11.01.18

Share